Takma tırnak değil Jel ile uzatma
top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLina Vurgun

Takma tırnak değil Jel ile uzatma

Sevgili takipçilerim, uzun süredir size yazamadım. Bu aradan sonra güzel bir başlıkla yazılarıma ara ara devam edeceğim. Bugün ki konumuz "takma tırnak" kulağa çok hoş gelmiyor benim için çünkü takma tırnak dediğimizde olay tamamen yapıştırıcı ve plastik sahte tırnakları tırnağa yapıştırıp onları kesip üstüne oje sürmekten ibarettir.

TAKMA TIRNAK = Tips (Sahte tırnak - plastik)

Estetik olmayan bu işlem ne yazık ki uzun süreli kalıcı performans sağlamıyor. Takma tırnakları uzunluk ve kısalık olarak ayarlayabilirsiniz ama doğal tırnağın kavisli olmasından dolayı plastik bu tabaka tam tırnağa oturmayabilir. Yada belli bir süre bu plastik takma tırnak kırılabilir. Takma tırnak takıldıktan sonra üstüne ekstra bir katman eklenerek tırnak törpüleniyor. Törpülenen kısımlar takma tırnağın incelmesine sebep oluyor.


İnce tırnaklar çok dayanıklı değildir. Bu yüzden ince tırnak tercih eden hanımlara tek tavsiyem protez tırnak yaptırmamaları. Gelelim esas konumuza yani bize :) biz ne yapıyoruz ?

Müşterilerimizin bizi tercih etmelerindeki en büyük sebep tabi ki onlara uzun süreli protez tırnak uygulama hizmeti sunabiliyor olmamızdır. Her tırnağa özel ölçü alınarak şablon takıp bu şablon sayesinde doğal tırnağın üzerinden tırnağı uzatabiliyoruz. Sonrasında kuruttuğumuz bu jel tabakayı sizin tercih şeklinize göre oval yada küt olarak törpülüyoruz. Jel ile yapılan tırnaklarda -doğal tırnak yüzeyine takma tırnak gibi- yapıştırıcı sürülmüyor. Bu yapıştırıcılar güçlü olduğu gibi kimyasal bileşenler içerir ve tırnak yüzeyini sarartıp mantar riskine kadar götürür. Jel tırnak uygulamasında en alta tırnak yüzeyine zarar vermeyen baz katmanları kullanılır ve çıkartma işleminde protez tırnağı çıkartma yaptırırken zorlanmazsınız.


Umarım takma tırnak ve jel uzatma arasındaki farkı size anlatabilmişimdir.


Sevgiyle kalın, yazımı sonuna kadar okuduğunuz için sonsuz teşekkürler

1.357 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page