Kalıcı oje kullanımı neden önemlidir?
top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLina Vurgun

Kalıcı oje kullanımı neden önemlidir?

Güncelleme tarihi: 24 Ağu 2019


Tırnaklarıyla sürekli olarak ilgilenmekte olan bayanların pek çok işlemi yapması gerekmektedir. Ancak bu bazen hem iş hayatında aktif olmalarından dolayı, hem de tam anlamıyla başarı elde edemedikleri için mümkün olmamaktadır. Bu durumda ziyaretçilerimizin işini oldukça kolaylaştırmak amacıyla harekete geçmekteyiz. Kalıcı ojelerin neden önemli olduğunu merak edenler için aynı zamanda bu yapım aşamalarını da paylaşmaktayız. Bayanlar, kalıcı oje yaptırmadıklarında sürekli olarak tırnak boyası ve çıkarıcıları ile vakit geçirmektedirler. Bu da zaman konusunda ve sağlık açısından başarısız sonuçlar almalarına neden olmaktadır. Tırnaklarının yıpranmasına ve kırılmasına göz yummak istemeyen bayanların çözümü kalıcı oje sayesinde bulduklarına değinebiliriz. Peki ya neden önemli olduğunu merak ediyor musunuz, işte size bu konuda detaylı bir şekilde paylaşımda bulunmak istiyoruz.

Bayanlar iş gezisine çıkmadan önce veya uzun sürecek olan bir tatil döneminde, sürekli olarak tırnaklarıyla uğraşmamak için kalıcı oje yaptırmaktadırlar. Bu aşamada önemli olan bu işlemlerle ilgili olarak ilgilerini çekeceğini düşündüğümüz sonuçlara ulaşmaları için büyük fırsatlar tanımaktayız. Balayı, yurt dışı seyahatleri veya çeşitli organizasyonlar için kalıcı olarak ojeleri seçmelerine fırsat veriyoruz. El veya ayak tırnaklarında yapılacak olan temizleme işlemlerinin ardından sürülecek olan kalıcı ojelerde en kaliteli sonuçları hazırlamakta olduğumuzu da göreceksiniz. İstanbul’un en gösterişli ve hijyenik merkezlerinden birisi olan adreslerimizde gerekli tüm hizmetlerden faydalanabileceğinizin de farkına varmış olacaksınız.

Uzayan tırnaklarınızın daha şık görülmesi için dizayn yaptırmak ve kalıcı oje süslemeleri ile şekil verebilmek için hemen harekete geçeceğinizi unutmamalısınız. Sitelerimiz üzerinden randevu aldıktan sonra bizlerle iletişim kurmanızın önemine vurgu yapmakta olduğumuzu da görmüş olacaksınız. Bayanların kalıcılığını uzun süre hissedecekleri ojeleri bulabilmelerine fırsat vermekle büyük bir kolaylık sağlamaktayız. Pratik olarak tamamlamak isteyeceğiniz bu aşamalarda, kalıcı ojelerin renklerine karar vermek ve sonrasında hemen uygulamaya geçebilmek için sizler de elinizi çabuk tutmalısınız. Uzayıp giden tırnaklarınıza manikür veya pedikür işlemlerini yaparak, yağlardan arındırdıktan sonra harekete geçecek olan ekiplerimizin, eğitimini aldıkları bu sektörde en iyi çalışmaları sergileyeceklerini de görmüş olacaksınız. Kalıcı ojelerin kullanımı bayanlar için pratiklik sağlayacağı için önemlidir ve uzun süre kalıcı olması sayesinde de tercih edilmektedir.


65 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page